close
IMG_3776

Var på ett pressevent hos Design House Stockholm och gillade extra mycket den här miljösmarta Regrow som är en ställning för frukter och grönsaker.

Hade en tävling i samarbete med Godisboxen.

Var på trevlig presslunch med spanska turistrådet på den spanska restaurangen Xarcuteria. 

“Du har blivit nominerade till Hanyang University i Seoul, Sydkorea” När mejlet kom var jag världens gladaste. Tänk att målet blev uppnått till slut. Två terminer utomlands, Jihaaa! Massor av pappersarbete tog fart. 

Photoshoot med Taha Fukowski. Outfit: Tröja/See ny Chloé, Jeans/Victoria Beckham, Klackar/Zara

Skaldjur, bubbel och praliner R och jag blev bjudna på en fantastisk brunch på Radisson Waterfront Hotell, tillsammans med Petré Event som hade arrangerat det hela. 

Vi firade vi Erik som fyllde 25 år på restaurang EAT i Mood gallerian. 

Köpte dessa byxor från Victoria Beckham som jag använt hur mycket som helst.

Var en sväng på norska ambassaden på designafton. Ambassadör Kai Eide (han och jag på bild) & Samarbeidsrådet for möbel- og interiørdesign invigde utställningen A Colour Composition – New Norwegian Design. 

Var på Elle Decoration Design Awards där de nominerade presenterades vid en frukost på Berns. 

Var på designveckan och avslutade den galna eventveckan med ett event på Kasthalls showroom på Östermalm, där crème de la crème av inrednings- och designbranschen florerade. Invigde min tröja från Twinset. 

Lagade mat med Tofu. 

Fick ett jättefint doftljus från Ritual av R i Alla hjärtans dag-present. 

Reafyndade boots från Steve Madden. 

Använde hårprodukterna på bilden. Moroccan oilOLAPLEXFibreplexLanzaSchwarzkopfBjörn Axén, och Matrix är fortfarande varumärken jag tycker är grymma. 

Var på ett event hos Jascha med privateshopper och här är vi som jobbar i alla köpcentra. Skall jobba en hel massa på Mall of Scandinavia när jag kommer hem. 

Kan konstatera att Februari var en intensiv månad med många roliga inslag. Massor av inredningsinspiration och event. En riktig designboost. 

Hashtags återblickenfebruari 2017
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar