close
fgh

Under det senaste året har ju två designklassiker hamnat i lägenheten, den rosa prydnadskudden från Design House Stockholm och ljusstaken Gloria från Klong, titta! Men mycket vill ha mer, eller hur? Eftersom jag regelbundet går på lanseringar, pressevenemang och olika event där nya produkter, möbler eller prydnader presenteras, så är det lätt att listan uppdateras allt eftersom, så längre ner i inlägget kommer några fler pinaler jag gärna vill ha:)L O V E  till de här två grejerna!

Så fin den är min älskade Knot, presentkortet från Natta kom verkligen till sin rätt. 

Klong i det större formatet passar så fint på min klädbyrå<3 Tillsammans med en stor, nyplanterad Monstera. Dagg-vasen behöver nästan ingen presentation. Klassisk och vacker och blommorna kommer verkligen till sin rätt i denna vas som kanske är Svenskt Tenns bästsäljare? Men först behöver vi köpa ett större köksbord, för vasen är stor och tar över mindre ytor. Den andra grejen jag vill ha är den här klassiska mattan från Kasthall, en handtuftad ryamatta som heter Ray med harlekinliknande rutmönster. Ray designades 2005 av Gunilla Lagerhem Ullber. Urskön, mjuk och fin. Tills att den hamnar på vårt golv får jag nöja mig med en liknande matta från Rusta. 

Jag tycker mycket om mitt träbord från Folkhemmet, men det här bordet, från Swedese är ju också skitsnyggt! Och sist men inte minst lampor. Dessa från Petite Friture är ju så fina<3

Det får bli kommande års investeringar helt enkelt:)

Hashtags daggdesign house stockholmkasthallklongpetite fritureraysvenskt tennswedese
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar