close
Media & Samtid

dessa instagramkonton är inspirerande

IMG_2697

Instagram är både kul, stressande, ett forum för kreativitet och uttryck, självpaketering och även våra egna livslögner. Själv är det väl utvalda bilder som hamnar på min Insta @angelicahellgren. Ingen smuts, inget fult, inga skavanker, bara skönhet och filter. Väldigt väl utvalda delar av livet, ca 95% är retuscherat, och så är det ju hos de flesta användare. Vissa konton mår jag illa av och andra blir jag inspirerad av, det beror på. Här kommer iaf 10 konton jag gillar lite extra: 

@cindycrawfords konto utstrålar hälsa, stil och smak. Om ni kikar på hennes Insta kan man också se hennes magiska hus med havsutsikt i Kalifornien. Hennes liv verkar vara ett drömliv på riktigt.

@lenekristin jobbade jag med i Norge. En sprudlande, varm och härlig tjej. Hon inspirerade mig mycket. Hon hade just studerat i Sydafrika och älskade landet såpass mycket att hon drömde om att flytta dit. Idag, 9 år senare, bor hon där och lever sin dröm. Hon yogar, bjuder på peppande livscitat och är mycket ute i naturen. 

@bryanboycom är gift med en svensk kille och bor numera i Stockholm. Han är en av världens mest kända modebloggare, och är en skärpt kille med mycket humor. Hans Instastories är rätt ironiska och han bjussar på sig själv mycket. Exempelvis fick man följa hans ganska trista nyårsafton (vad han själv sa iaf) från hans balkong utanför Sthlm in the middle of nowhere. 

@madonna bjuder på mycket familjeliv. Detta kan man inte se från just den här skärmdumpen men på hälften av alla hennes inlägg så filmar hon sina adopterade barn som antingen dansar, rider, åker skidor eller leker med dockhus. En inblick rätt in i Madonnas privatliv. Man ser att hon drillar barnen hårt i kreativa aktiviteter. 

@frilansfrida är en riktig energispruta både i TV-rutan och privat. Hennes outfits är alltid lite coolare än alla andras. Kul att hon bor i Kungälv också. 

@anaisbarclay är marknadschef på Dior i HK och henne träffade jag flera gånger när jag bodde där. Det var min vän Ali som presenterade mig för henne. För många år sen försvann hennes man och lämnade henne med tre söner. Denna kvinna har nu rest sig och har idag en bra karriär och på fritiden hänger hon med societeten i HK. En cool, stark kvinna som rest sig ur askan. 

@anderson._paak är ju en av mina favoritartister sen jag såg honom live i Globen. Han är också rätt privat i sina stories och filmar mycket sin söta son som är en fena på dans. 

@hungry.ox är en amerikan med rötter i Kina som är matbloggare. Han träffade jag också i HK. Kul att följa honom för han äter så udda mat. 

@jennyandersen1 är flygvärdinna på Emirates airlines. När jag dansade mycket salsa i Gbg såg jag henne alltid virvlandes på dansgolvet. Hon var grym på dans. Sen blev hon flygvärdinna, bor i Dubai och flyger över hela världen. Härligt, men rotlöst liv. 

@candysarah är fotograf baserad i HK. Gick på hennes vernissage en gång och vi fick fin kontakt. Alla dessa kreatörer i HK visade mig att det går att lyckas i den staden, att det är verkligen Asiens svar på NYC.

Hashtags instagram
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar