close
hunk

Det här inlägget är 100% inspirerat av Underbaraclaras inlägg Tokig i karlar🙂

Som ni vet så ligger Ralph på stjärntoppen som mannen i mitt liv, men det hindrar ju inte att man tycker vissa killar på film är ursnygga!? Män med mörkt hår, som är över 30, som har något drag av latino i sig och som är stiligt klädda, är något som jag gillar. 

Här är listan uppifrån och till vänster:

1. Benicio del Toro – En alfahanne som är skitig, tuff och rå med med ett stänk av något skört.

2. Antonio Banderas som ung. Vad skall jag säga…själva definitionen av en eldig spanjor som sjunger kärlekssånger vid lägerelden vid någon strand på Costa Brava.

3. Pierce Brosnan i James Bond – Otillgänglig, kylig, distanserad men oerhört elegant..en man med hemligheter som representerar en gentleman som man bara ser i Londons överklass.

4. Christopher Plummer i Sound of music – Stel och lite tråkig officer blommar ut i mötet med den blivande nunnan Maria som tar hand om hans barn. Åldersskillnaden och de sociala olikheterna gör att nyfikenheten vaknar till liv, och karaktären Georg von Trapp blir helt bedårande. Den här mannen var jag väldigt kär i när jag var kanske 10 år gammal.

5.  Chris Not i Sex and the city – Chris karaktär, Mr.Big är väl egentligen en stor egoist som bara dejtar modeller, alltid har dyra kostymer, som bara följer sitt schema och där relationer bara är på hans villkor. Men snygg är han. 

6. Idris Elba i The Wire – Såg Idris i “The Wire” (en serie jag aldrig fastnade för), och visst är han lockande men farlig? Och ja. Han var knarkkung i serien. 

7. Andy Garcia Den här mannen var jag fascinerad av i ett par år. Jag har till och med besökt en bar i Miami där han var stammis i hopp om att få en glimt, en autograf, en selfie..eller kanske en drink ha ha. Andy representerar Miami på många sätt och speciellt stadsdelen Little Havanna, där cigarrerna rullas i takt med gungande salsa.  

8. Jon Hamms i Mad Men – Ett manligt skönhetsobjekt som i serien är distanserad, komplex, alkoholiserad, framgångsrik och storrökare. Dock gör sårbarheten att jag och miljoner andra faller pladask för karaktären. 

Hashtags hunk listakillar
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar