close
b28

Hello there 😃

Och så landade vi äntligen på den största ön i Grekland, Kreta. 

Första glaset grekiskt rosé, hur ljuvligt? Att jag sen slog sönder glaset i tusen bitar, över berget, är en annan historia.

Ralph lyckades iaf dricka upp ölen utan olyckor;)

Här är en bild från poolsidan av vårt hotell. Det är elegant, lugnt och vacker utsikt. Av klientelet syns mycket pensionärer och vi tillhör de yngsta den här gången också, även om det är några andra par i 30-årsåldern. Jag förstår inte vart alla i vår ålder håller hus? Men vi klagar inte. Jag bryr mig inte alls om vem som är där. Jag tycker det är skönt när det inte är för unga människor på samma ställe, det betyder oftast stök. 

Så härligt.

Det är ca 30 grader varmt varje dag nu framöver. Visste ni förresten att det är helt gratis surf, sms och samtal i EU numera? Något som underlättar enormt när man skall hitta till destinationerna här på ön. Jag sa ju att jag skulle logga ut, och det har jag gjort till 50% ungefär. Jag publicerar inlägg på Instagram, skriver blogginlägg och kollar mejl bara. Läser inte andra bloggar, nyheter osv, som annars tar sån tid. 

Gjorde för första gången på länge nagelförlängning. Det gjorde väldigt ont att göra dem, men resultatet blev ok. Det är ovant med så långa naglar och visst ser de lite fejk ut? 🙄

Palmer, finns det något vackrare träd?

Jag, med semesterhandduken från Tôteme och bikini från Anita. 

På kvällen gjorde vi oss redo för middag. Jag använde mitt nya läppstift från Zuii, det lär bli topp 3 i sminkväskan. 

Klänning kommer från Soft Rebels. 

Ljuvliga solnedgångar. Kontentan, vi har det bra. Fast jag har alltid en lång startsträcka innan jag hamnar i fas. Lite känsloyttringar och “drama”. Är nog mer känslig för miljöombyte än jag tror. Jag måste få ur oro ur kroppen innan jag blir glad och det tar sin tid, eller en dag tog det. Idag känner jag mig som en ny människa.

Hashtags greklandsemester
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar