close
hdjo

Underkläder och bikinis

Jag vet att många killar köper underkläder till sina flickvänner till jul, och därför vill jag verkligen passa på att rekommendera märket Rosa Faia till önskelistan. Jag fick ju prova en av deras BH:ar (nu har jag haft den ett tag) och den sitter fantastiskt bra. Har skrivit om märket förut men det är värt att lyfta det igen. Deras underkläder (samt badkläder) kännetecknas av hög kvalitet och design, med tonvikt på det sportiga och funktionella.

Deras bikinis är ju också så fina! Jag vet att det är helt fel säsong för bikinis men det finns många som redan nu börjar boka in sommarresorna för nästa år. Badkläder är ju själva symbolen för strand och sol. 

Ytterkläder

Allt eftersom jag blir äldre blir kvalitet, komfort och funktion allt viktigare när det kommer till plagg. Didriksons plagg är ett av mina favoritmärken (och Fjällräven) när det kommer till ytterplagg och jag tycker också att de har fått in lite coolare design den senaste tiden. Har med mig min regnjacka (den i beige på bilden) och den är verkligen superbra. Om ni skall på en aktiv vintersemester är plagg från Didriksons verkligen att rekommendera. 

Hashtags anitadidriksonsrosa faia
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar