close
DSC_0191 (1)

Bild från Skutberget i Värmland. 

Bild från Electra Palace Hotel förra året. Klänning & Other Stories. 

Bild vid poolen. 

Balkong i Grekland med Anita-bikini. 

South Beach i Florida. 

Tre dagar kvar till avresa. Peppen man känner, finns ingen härligare känsla. Nu var det ett halvår sen jag var utanför Sverige och jag skall erkänna att det kliar i restarmen. 

Men tills dess har jag nog tusen saker att stå i. Ett enormt tvättberg, flera arbetspass, administrativt arbete, och sen toppar jag veckan med manikyr och pedikyr – den ultimata behandlingen innan semestern. Känner mig ändå inte stressad. Det var skillnad för bara ett år sen då jag hade en enorm masteruppsats som skulle skrivas på engelska och en stundande utlandsflytt. Nu är livet lite lugnare även om det då och då kör ihop sig.

Försöker också hinna med att träna denna veckan för mitt träningskort går ut i Juli. Även om jag då och då lyckades träna i våras, (skrev om när jag lyckades, inte när jag hade träningsfria veckor he he) så har det varit svårt att hinna med ibland. Bestämde mig för att säga upp träningskortet, och mycket för att jag är så missnöjd med gymmet här i Kista av tusen anledningar. Tänkte hitta ngt bättre alternativ i stan.

Hashtags greklandsemester
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar