close
P1020700

Jaha, hörrni då var det fredag, ingen fredagsbukett här inte men däremot en välbehövlig sheetmask. Svårt att välja bland alla masker jag har men till slut fick det bli den med Aloe Vera. För övrigt är hela lägenheten stökig, smutsdisk över hela diskbänken, dammigt, tvätten är som ett berg, tidningar lite varstans, oöppnade räkningar och skrynkliga kläder över strykbrädan, men orkar inte! Imorgon får vi ta ett riktigt städarryck. 

Idag fanns det ingen tid att laga mat (jobb från morgon till kväll) så kvällens udda middag blev två lingongrova med ägg, fem sillbitar, ett glas mjölk gjord på cashewnötter med lite Oboy i, gröna vindruvor och en daim. Man kan ju inte alltid äta gottigott eller hur he he. 

Min mer storartade plan för morgondagens bjudningsmiddag: Checken Kerala, vitlöksfrästa edamebönor och bubbel. Abraham och Anna kommer på besök och sen skall vi gå ut och dansa salsa (äntligen)

Saker jag ser fram emot: Mycket socialt nu, middagen imorgon med Anna och Abraham, Jonas kommer på besök på måndag, syrran kommer på torsdag och Maggan på fredag, kul!!<3

Hashtags fredagsheetmask
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar