close
a-800×400

Så här vill jag att livets tårtbitar skall se ut 2018:

Jobb och Karriär – Ett fast heltidsjobb kommer generera pengar, sammanhang och riktning i livet. Jag kommer kunna planera, investera och spara. Det är hög tid.

Hälsa – Balans. Inte boka in för mycket i kalendern. Våga ha en obokad dag i veckan. Vill börja träna på gymmet igen och främst stärka rygg och få ordning på min hållning. Yoga. Dansa så fort det finns tid.

Kost – Äta god, ekologisk och hälsosam mat. Lagar mycket mat hemma och då mår jag som allra bäst. Vill gärna prova en ny restaurang eller bar i veckan och bli en “mat- och vinturist” i min egen stad. Vill regelbundet få i mig mer nötter, blåbär, spenat, örter och frön. 

Relationer – Kommer säkerligen få många fler människor att förhålla mig till genom ett heltidsjobb. Underhålla de relationer jag. Januari kommer bli väldigt social med skidresan och så kommer Maggan och Maria på besök. Vill åka till Bucharest och träffa Adriana, vi får se.  

Bostad – Badrummet skall totalrenoveras och sen skall vi försöka sälja lägenheten i Kista, beroende på bostadsmarknaden. Ralph vill inte bo kvar och inte jag heller. Vi vet inte när och inte vart men vi kommer troligtvis bo på annan adress innan 2019. 

Ekonomi – Sparandets år blir 2018 hoppas jag. Vill också börja pensionsspara. Nu är det också dags att betala tillbaka till CSN.

Personlig utveckling – Vill inte hamna i mina mörka svackor som jag har då och då. Vill undvika att bli nedstämd. 

Fritid – Resor är så oerhört viktigt. Vi har börjat kika på sommarens semester redan nu. Förra året bokade vi Grekland dagen före nyårsafton och vi tänker bestämma oss vart vi skall åka till sommaren redan nu i Januari. 

Har ni några löften?

Vill nu önska er ett riktigt gott nytt år!!! <3

Foto: Taha Fukowski

 

Hashtags nyårslöften
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar