close
99

Happy Friday finisar!!!<3

Nu kommer ju sluttampen här och mer och nu har vi (jag och R) landat i lite lösa December-planer. 

Kommer hem den 15:e Dec och hela helgen skall vi chilla hemma är tanken. Kanske ta en tur på stan om jag inte är allt för jetlaggad.

Veckan innan jul skall jag jobba i Mall of Scandinavia.

Och på julhelgen har vi faktiskt valt att stanna i Stockholm för att minska stressen, (vi skall ner till Gbg vid nyår istället) och jag fick ett Black Friday-erbjudande (50% rabatt) på Elite Plaza Marina så vi skall ha en “staycation” i stan, nästan som en weekend-helg fast i Sthlm. Hotellet ligger vid vattnet och är sådär supermysigt och i ett väldigt lugnt område. Under helgen skall vi ta båten (det går en båtbuss precis vid hotellet) och gå på julkonsert, ta långa promenader i området och äta ngt julbord i närheten. Att ha landat i detta beslut känns så där otroligt skönt på ngt vis. Vi behöver båda bara vara med varandra efter så lång tid ifrån varann..

Och över nyår har vi blivit bjudna på en nyårsfest hos min barndomskompis Emelie, skall bli så fint att fira med henne, hennes familj och en rad andra vänner från förr. 

Sista helgen i Januari blir det en skidhelg i Sälen igen, och den här gången är vi 12 personer som åker. Min bror Christian och hans tjej skall för första gången med så det ser jag fram emot. Så lite så ser det ut nu under kommande månader. Parallellt med detta kommer jag att jobba och söka jobb hela tiden.

Hashtags decemberschema
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar