close
28583529893_e8520d3e4e_o

Bjuder på två bilder från Ystad Saltjöbad anno 2016. Fantastiskt ställe alltså. Det är verkligen värt att återanvända bilder som bara ligger i alla hundratals mappar:)

Förlåt för ännu en lång bloggtystnad. Ibland trillar akuta saker in och då är det bara att släppa allt och fokusera på det 100% Det är bara att konstatera att det är väldigt tidskrävande att blogga varje dag, och att det inte går vissa veckor. Jag får acceptera att det kanske får bli 5 dagar i veckan när det är som bäst. Nu blev det sådär mycket igen, och bloggen blev lidande. Jag gillar det inte, men jag får så små inkomster från bloggen, att annat arbete måste prioriteras. Men nu har jag lite mer tid igen. 

Det här har jag gjort den senaste tiden:

Jag har passat faster Ninas barn, firat Valborg med Sofie, jobbat fyra dagar, varit på intervju, fakturerat, mamma och pappa har varit i Stockholm och hälsat på och så har jag varit hos frisören. 

Det här skall jag göra den närmsta tiden:

Idag skall jag hålla ett föredrag om bloggande på folkuniversitetet. Det är via Privateshopper och jag skall prata om hur man kan kombinera bloggande och personal shopping. På fredag skall jag på en vinmässa och på en pressvisning, på lördag skall jag åka till Tom Tits i Södertälje med kusinbarn Alice, kusin Livia, Erik och Carl och på söndag skall jag jobba. Lite så ser det ut den närmsta tiden.

Jag har blivit bättre på att hantera stress när det blir för mycket. Jag skalar av snabbt. Jag skippar träningen, sänker kraven på kvällens middag och tackar nej till lockande events. Och som ni märker så tvingar jag mig inte att blogga om det blir för mycket, det gjorde jag mer förr. Jag unnar mig också en kväll framför TV:n då och då. Jag och Ralph har börjat spela Bingolotto ha ha. Skall få några lotter på posten nu framöver och det är verkligen så avkopplande, nostalgiskt och mysigt. Har också en ny aktivitet att se fram emot: Kanotpaddling. Jag och Elin, och så småningom Ralph, skall börja paddla kanot i Brunnsviken. Jag skall få lära mig paddelteknik, styrtag, stöttningar, kamraträddning och kontring mm. Skall bli underbart att äntligen få göra en naturaktivitet. Ralph ville vänta några veckor tills värmen kommer och det som är så bra med den här kursen är att det är drop-in. Ser fram emot att dela med mig av hur det var här på bloggen<3 Ha en fin dag!!

Hashtags schema
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar