close

PR & Policy

Angelicahellgren.se är en blogg med ambition att dela med sig av allt som inspirerar i vardagen, som exempelvis trender inom mode och inredning, tips på resor och upplevelser, personliga inlägg, mat och dryck. 

ALLMÄN POLICY

Bloggen drivs av mig, Anglica Hellgren, och det som publiceras här har jag aktivt valt att skriva om; jag skriver om sådant som intresserar mig eller som jag tror intresserar mina läsare. 

angelicahellgren.se tar tacksamt emot arbetsmaterial i form av information, event och produktprover från företag, distributörer och PR-byråer, men bestämmer själv om och när materialet publiceras på bloggen. Bloggen strävar efter att följa svenska pressetiska regler och marknadsföringslagen.

PRESSUTSKICK OCH PRODUKTPROVER

För att ge mina läsare bra (och relevant) information, utifrån mina egna personliga åsikter och erfarenheter, gör jag givetvis mitt bästa för att hålla mig uppdaterad. Jag får pressutskick både över mail och per post, och jag blir inbjuden till olika event där företag presenterar produkter, tjänster eller åsikter.

De omdömen, åsikter och rekommendationer som framförs här i bloggen är alltid mina egna, oavsett hur jag nåddes av informationen. Produktprover och pressmaterial är aldrig ersättning för publicerade inlägg, utan är skickade till mig i syfte att just provas. De är i många fall också en förutsättning för att jag ska kunna hålla mig uppdaterad och ge min åsikt och mina tips vidare till mina läsare.

INLÄGG MOT BETALNING

Sporadiska annonsinlägg kan förekomma i mina blogginlägg, där företag kan köpa texter, länk- och annonsplats på angelicahellgren.se Sponsrade inlägg/annonser märks alltid!

Produktrecensioner, tips och andra åsiktsbaserade inlägg är utifrån mina egna erfarenheter och uppfattningar. 

Förslag gällande samarbete, produktutskick eller annonsplacering välkomnas, kontakta mig på angelicachellgren@gmail.com 

(och läs gärna det här inlägget från Better Bloggers : Riktlinjer för dig som jobbar med PR & reklam i sociala medier)

Allt material (ej pressmaterial), om inget annat anges, ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen. Vill du låna bilder eller text, gör det men med en tydlig länk till min angelicahellgren.se