close
eb1039e5982675158462af35cf43b289

Som ni vet så är jag en “doer” en som sätter igång saker för det mesta och nu, efter Seoul, har inte varit ett undantag. Är igång med jobb/fritid/umgänge för glatta livet. Sitter med kalendern 10 min varje dag för att planera, arrangera och boka in grejer. Allt är nu uppstyrt, iordning. Jag lägger mig runt midnatt, går upp antingen 6, 7 eller 8 och planerar dagarna från morgon till kväll, även pauser och “ställtid” är inplanerat. I min anteckningsbok har jag Att-Göra listor nu som kontinuerligt fylls på allt eftersom tiden går. SÅN SKILLNAD FRÅN SEOUL där jag hade mer av en slacker-tillvaro med häng och festande, ett dygn som var helt upp och ned, turistande, osv. Men livet är så här, när man tagit ut för mycket från sina olika livskonton är det dags att sätta in på kontona igen, och det är det livet går ut på i Sverige just nu. 

Här iaf ett askplock av vad som händer just nu:

Blogg: Nu börjar MASSOR av inbjudningar rassla in till Designveckan, jättekul! Har inte gått på en pressvisning sen i Augusti förra året, ser fram emot att få massor av skandinavisk inspiration från och med nästa vecka. Då är det både Trenddagen, Formex och X antal andra visningar, så kul! Lite roligt innehåll till bloggen också.

Socialt: Maria är här nu, Maggan kommer ikväll. Nästa vecka kommer min mentor Jay från Seoul, han bara råkar ha en Europa-resa nu så han kommer förbi Sthlm några dagar. Skall bli kul att visa honom guldkornen och sen bjuda på en middag. 

Fritid: Jag har börjat joina en salsakurs en gång i veckan. Nödvändigt att hålla igång dansen för den är så välgörande för mig som ni vet. Köpte nya dansskor i onsdags och gick på min första klass. Det var över 100 personer, nästan kaos, men socialdansen var otroligt kul. Detta är ingen bar utan en dansstudio, det enda som bjuds på är vatten ha ha 

Jobb: Har varit på en intervju och söker vidare. Håller tummarna för att landa i ett jobb snart. 

Hälsa: Har inte börjat träna än men gör några yoga-pass hemma, framför datorn. Det finns fantastiska videos med olika yogalärare på Youtube med miljoner visningar. 

Relation: Ralph jobbar mycket men vi njuter av goda middagar tillsammans på kvällarna. Snart blir det en skidresa tillsammans och sen planerar vi sommarens semester som nu är klirrad, mer om det imorgon. 

Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar