close
e

Det var ju pressvecka för några veckor sen och här kommer lite nyheter från Spalt Pr. På bilden: Deltog i en tävling där man kunde vinna en privat båttur med egen kapten och allt. Vi får se om jag vinner:)

Jag kollade in nyheter från det australiensiska varumärket Damselfly Candles. Så coola! Och doften, oh my så ljuvligt! 

Jag fick prova lite olika läppstift från Yves Rocher och makeupartisten Elva Ahlbin fanns på plats för att sminka oss. Elva hjälpte mig att hitta en ny, glowig Yves Rocher-foundation som funkade bra till min hy. 

Om man vill ha något riktigt varmt om fötterna i höst, men inte vill ha UGGS eller Moon boots, kanske Inuikiis boots kan vara något? Coola, varma och de sticker verkligen ut!  Ni hittar dem hos My-Theresa.comWakakuu.comBoozt.com.

Skomärket Steve Madden är en favorit sedan länge. Visste ni att Steve Madden är en av Amerikas mest framgångsrika skodesigners? Det jag gillar med märket är att det är lite humor och “rock’n’roll” över designen. Varumärket har fattat grejen med att sticka ut och våga lite mer, inte minst i dessa instagramtider. Här har ju K-beauty (som jag skrev i tidigare inlägg) också fattat grejen, hur viktigt det är med saker som sticker ut och som ser snygga ut på bild. Hur funktionella skorna är, är en helt annan femma. 

Kommer ni ihåg mina Stave Madden-plommonfärgade boots som jag haft ibland?

De visade också nyheter från Aēsop och två nya märken; BubbleT Cosmetics och Body Boom. Kolla in hemsidorna för mer info och inspo:)

Hashtags body boombubble t cosmeticsdamselfly candlesinuikiispalt prsteve maddenyves rocher
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar