close
dsc_0190

Julen 2018 har massor av röda dagar, helger och klämdagar för en extra lång ledighet, och därför tycker både jag och Ralph att det är dags att åka och hälsa på familjen i Brasilien. Här ser ni hur julens ledighet kommer se ut, det som är markerat i rött betyder ledighet (att man inte behöver ta semester där) Har en känsla av att de flesta kontor kommer att stå tomma i veckor. 

22 december, lördag – Ledig
23 december, söndag – Ledig
24 december, måndag, Julafton – Ledig
25 december, tisdag, Juldagen – Ledig
26 december, onsdag, Annandag jul – Ledig
27 december, torsdag – Ta ledigt
28 december, fredag – Ta ledigt
29 december, lördag – Ledig
30 december, söndag – Ledig
31 december, måndag, Nyårsafton – Ledig
1 januari 2019, tisdag, Nyårsdagen – Ledig

Ralph satsar på att eventuellt vara i Brasilien i en månad. Han kommer att ha massor av semester att ta ut (han har 30 dagar) och jag, med ett heltidsjobb, får väl ta ut obetald ledighet om jag inte skulle få semester. Två veckor tänker jag att jag skulle kunna vara borta. Precis som 2016 kommer det bli att jag stannar hos familjen mellan 1-2 veckor medan R stannar betydligt längre…<3

…..sen kanske vi åker på en mini-trip 4-5 dagar, vi får se. Vi har tittat på Rio Das Pedras, ca 7 timmars bilresa från Sao Paulo. Där finns det paradisstränder, fantastisk natur och fina resorts. Att passa på att se detta stora land, som min sambo kommer ifrån, är en förmån. 

Rio Das Pedras, Bild: Google Images

Vi får se, det är långt till December. Kanske åker jag, kanske inte, men mest troligt gör jag det. Vi kanske bara stannar hos familjen också i två veckor, mysigt det med. 

Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar