close
DSC_0174

Det här har jag inte skrivit om på bloggen för det var hemligt men i fredags åkte jag och R till Skåne, för att överraska mamma som fyllt 60 år. På den stora dagen samlades jag, Maria, Frida, Ralph och Christian på detta ljuvliga SPA, medan pappa körde ner mamma från Kode. 

Kommer ni ihåg att jag var här 2016 och skrev om spa:t? Kolla in mitt inlägg här. Spa:t ligger så underbart vackert, vid sandstranden. Hotellet hör till kategorin Sveriges bästa SPA. Hela byggnaden går i klassisk New England/Hamptons/Lexington-stil, och överallt spelas det loungemusik. Väldigt mycket utomlands-vibbar. Sen har vi alla uppvärmda pooler, jacuzzin, ång- och torrbastun, lågvattensbassängen, kallbadet och relax-avdelningen. Detta ställe har allt man kan önska sig, och det var därför vi valde att överraska mamma här. 

Mamma blev helt överväldigad av glädje och började gråta. Det var så fint. Och både jag Maria, och Frida fällde också varsin tår. Otroligt kul var det. Middagen blev också en succé, men mer om den i nästa inlägg.

Hashtags födelsedagmamma
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar