close
Resor & Upplevelser

om blå havsfärg och vad jag har på min rygg

DSC_0572

En stor del av semestern handlar såklart om stränder och det turkosblå vattnet. Vi har ett enormt stort behov av det eftersom vi bor i lägenhet utan balkong, i ett område med massor av stål och betong. Idag blir det en tur till ännu en strand och sen blir det en beach club någonstans i närheten.

Nu skall ni få veta en sak som jag aldrig berättat här på bloggen * TRUMVIRVEL *

Jag har en stor tatuering på ryggen. Den var retuscherad på den översta bilden men här kan man se konturerna av den. Om ni visste vad jag ångrar den idag. Jag gjorde den för 10 år sen av ren trots. Jag ville göra vad jag ville med mitt utseende och det fanns inga begränsningar. Dum som jag var valde jag att tatuera in en japansk örn/påfågel som täcker halva ryggen. Få ser vad det är för någonting, för den var inte särskilt bra gjord heller. Tur att man kan ta bort den på bilder iaf. 

Men nu vill jag inte tänka på den där sabla tatueringen mer. Åter till det vackraste havet i hela världen. Vet ni varför medelhavet är så blått? Medelhavet är lite mer salt än andra hav. Även om skillnaden från ungefär 3,5 till 3,8 % inte låter särskilt stor, så påverkar den upplevelsen en hel del. Den är en av anledningarna till att vattnet är så klart och har sin karaktäristiska djupblå färg. Detta läste jag här. 

Jag kan inte se mig mätt på färgen 💙 💙 💙 💙

Hashtags greklandkretasemester
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar