close
4

Sammanlagt har jag och Ralph 45 kg med oss till Grekland för 7 dagar (!) Hade lika många kg med mig när jag skulle vara borta en hel termin ha ha

Har med mig två nya böcker och för jag vill verkligen logga ut, stänga av och vara mer “analog”. Jag kommer inte lyssna på ljudböcker utan läsa fysiska böcker tänkte jag. 

Böckerna jag har med mig är Factfulness skriven av Hans Rosling (skrevs innan han dog) Tillsammans med Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund, förklarar de varför vi ständigt missförstår världens utveckling, och hur vi kan göra för att rätta till våra vanligaste missförstånd. Skall bli spännande att läsa. Den andra boken, som inte syns så bra, är romanen Rich Boy skriven av Caroline Ringskog Ferrada-Nolis. Boken spänner över hela nittonhundratalet och gestaltar villkoren för tre generationers kvinnoliv. På bild ser ni också solisar från Soya Concept och bikini från Anita. 

Tar också med mig lite pressprover som jag skall prova och utvärdera. Som det här solpudret från Anastasia Beverly Hills. Det står att den skall ge en naturlig och matt finish.

Och den här sheetmasken från koreanska märket Whamisa. Detta är en kraftfull ansiktsmask med blomextrakt som sägs strama upp hyn. Vi skall se om den funkar. 

Ett läppstift från Zuii har jag packat med. Nyansen är orangeröd. Konsistensen är lättare och har ett smalare stift. 

Efter alla timmar i solen kan det behövas en bra hårolja. Den här håroljan, från Björn Axén, mjukgör och ger glans till håret. Vegansk produkt, helt naturligt innehåll från växtriket. Dermatologiskt testad med klimatkompenserad förpackning. Vi får se hur den reagerar med mitt hår. 

Solskydd för håret från Balmain. En formula berikad med skyddande UVA och UVB filter som hjälper hår som utsatts för sol, hav eller klår. 

Och sist men inte minst, en ansiktsskrubb från Nannic. Den har jag smygprovat lite grann och hittills är jag inte nöjd. Hela innehållet flyter ut när man skruvar upp tuben, men jag vill känna mer på produkten innan jag sågar den helt.

Hashtags anastasia beverly hillsbalmainbjörn axéncaroline ringskog ferrada-nolisfactfulnesshans roslingnannicrich boywhamisazuii
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar