close
IMG_1393 2

Det är lite tyst på bloggen nu och det beror på en stor bloggförändring. En grej som jag tänkt på i över ett år, eller kanske längre, men jag har inte heller orkat ta tag i det utan skjutit upp förändringen om och om igen.

Men nu mina vänner, jag skall starta en renodlad reseblogg!!!!

Via min nya sida vill jag skriva och nörda in mig i det som jag gillar allra bäst, nämligen resor. Jag kommer bara skriva om resor jag själv skulle vilja åka på och mest kommer jag att skriva om de platser jag redan varit på och skall till. Det kommer vara budgettips, men också lyxtips för den som gillar det. Det kommer finnas kategorier om mat, spa, restauranger, hotell och olika tips inför resan. Det skall vara lite som mitt eget resemagasin helt enkelt.

Har länge tyckt att bloggen varit spretig och sen har jag velat skriva om så mycket och sen inte hunnit med. Bloggen har därför känts lite splittrad, vilket i sin tur har stressat mig. 

Det är ändå med visst vemod som jag skriver detta inlägg, men jag tror att det kommer bli så mycket bättre i nästa blogg. Jag kommer fortsätta att lägga upp mina egna bilder men med fokus på upplevelser, destinationer och tips. Skönhet och kläder kommer jag blogga om ibland, men då i ett resekontext. 

Just nu samarbetar jag med min webbdesigner som byggde angelicahellgren.se. I sakta mak diskuterar vi logga, design, typsnitt, innehåll, kategorier, varumärke osv. Det kommer ta en stund (1-2 veckor) innan jag lanserar sidan. Ni kan ju såklart gå in och kika här, för det ät ändå här som bloggen skall ligga, så man kan säkert se förändringarna 🙂 Tills dess, stor kram mina bloggisar<3

Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar