close
maxresdefault (1)

Allting började med att Nina bjöd oss till Vetralla (som ligger ett par timmar utanför Rom) på hennes mans 50-årsfest i Juni, och ganska snabbt bestämde vi oss: Vi drar! Men inte med Ralph (han åker en vecka senare till St Petersburg på fotbolls VM istället), utan med Maria. 

Vi bokade hotell alldeles häromdagen och det är dessa bilder ni ser i inlägget. Flygbiljetter skall också bokas snart. Lite jobbigt bara att jag måste flyga från Kreta, hinner inte hem emellan eftersom festen är dagen efter vår vecka i Grekland. Hade inte funkat att dra till Stockholm på natten för att sedan ta ett flyg till Rom nästa morgon. Sparar både tid och pengar genom att flyga från Kreta. Blir lite jobbigt med packning och så men det får gå. 

R O M…jag smakar på ordet…har tillbringat 1 månad där och besökt staden vid minst tre olika tillfällen. Helt ärligt kommer jag inte ens ihåg när, var hur…vet bara att jag var mycket där mellan 2005 och 2007. 

Jag hoppas att den eviga staden är sig lik. De historiska kulturskatterna finns ju överallt, Colosseum, Forum Romanum och Fontana de Trevi vill jag se. Sen vill jag besöka mysiga restauranger och caféer…mat och vin kommer vara i fokus, men också konst och barbesök i Monti och Trastevere. En sak är säker: Det kommer bli magiskt. Är så glad att sommaren 2018 är klirrad med så härliga resor i Sydeuropa. 

Bilder: hoteltheliberty.com

Hashtags hotel the libertyrom
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar