close
theroutine

2018 är året då jag skall ta min hudvård upp till nästa nivå. Nu är det avancerad hudvård som gäller och mer regelbundna besök hos hudterapeuten. A och O är basen i en makeup. Årets skönhetsord är GLOW enligt Hannah och Amandas trendpodd. Detta är året då huden skall skina och man skall se frisk och hälsosam ut. För att få till det där “glowet” som är svårt i vårt karga, nordiska klimat, krävs en hel del produkter. Sminkning kräver noggranna förberedelser med primer och porkräm, och förstås ett värdigt avslut i form av en “setting spray”. Nu har jag köpt dessa tre, nya produkter som är en del av min nya skönhetsrutin. Here we go!

Till basen hör en primer som förbereder huden för sminkningen sen. Det här är en smidig primer-spray. 

Jag har grova porer både på kinder, näsa och haka så denna produkt hoppas jag råda bot på problemet. Enligt beskrivningen jämnar den ut porer och fina linjer i ansiktet och ger en silkeslen och dockaktig finish. Skall användas efter primer, men innan sminkning. 

Jag sa ju att jag sprayade hårspray i mitt ansikte efter sminkning (!) och någon reagerade på det och rekommenderade istället en “Setting Spray”. Tja, det hade jag ju kunnat lista ut själv att det är betydligt bättre för hyn. Jag letade upp den billigaste på marknaden och slog till. Den här NYX PROFESSIONAL MAKEUP Setting Spray är parfymfri och behaglig. 

Hashtags nyxprimersetting spray
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar