close
dsc_0350_39377161780_o

Har ser ni lite nya (och gamla) sminkfavoriter på bild. För ett tag sen fick jag en fantastisk present av min kusin på posten, som innehöll jättefin lyxmakeup. Blev överraskad, rörd och så otroligt glad över presenten. Hur ofta i livet får man ett paket av en kusin man inte träffar särskilt ofta? Årets paket helt klart. Just nu använder jag dessa nya, härliga produkter och eftersom de är av högsta kvalité så tror jag att det blir svårt att gå tillbaka till budgetvarianterna. 

Fem av dessa produkter (läppstiftet, rouget och ögonskuggorna) låg i paketet och resten har jag köpt. Kunde inte låta bli att fota ett stilleben och presentera de nya produkterna. 

Först ut, ett premiumrouge från Chanel. 

Joues Contraste Powder Blush heter det och nyansen heter Vivacite. Detta är ett rouge som liksom smälter in i huden och som ger smickrande lyster. Färgen kanske var lite för rosa för min smak, men jag märkte att det är en färg man själv kan bestämma intensiteten på. Den här ger sommarrosor på kindbenet och med ens ser man piggare ut tycker jag:)

Nästa produkt är en ögonskugga från Dior som heter Diorshow Fusion Mono. En helt magisk glittersymfoni som ger en fantastisk spegelglans. Den är samtidigt ganska diskret, men ger en glittrig inramning till ögat. Gillar att det är lagom med pigment, så det inte blir massa linjer i globlinjen efter nån timme. 

Färgen heter Equinoxe. Dryg, lyxig och vacker att titta på. 

Instant Glow Watercolor Bronzer. En fjäderlätt formula som ger det där berömda glowet på huden.

Det här läppstiftet från Dior var också med. Älskar hylsan. Kände dock att jag blev lite torr och fnasig på läpparna av det, kanske passar mig bättre med ett fuktigare/fetare läppstift. Läppstiftet heter Addict Extreme Lipstick. Använder läppstift rätt så ofta, mest mörkrosa och Chanels klassiska röda som är toppen. Skrev ngn gång på bloggen att jag haft mitt första Chanel-läppstift i 7 år (aja baja säger alla  makeupartister nu) men det funkade lika bra hela tiden kan jag tala om. Nu har jag ett nytt och fräscht igen som jag fick i 30-årspresent. Den här nyansen heter Aventure och drar år det apelsinfärgade hållet. Extra snyggt på sommaren till solkysst hy:)

Sist men inte minst, partyskuggan, också den från Dior. Denna typ av skugga heter Diorshow Mono Eyeshadow. Den har jag inte använt ännu, men vid rätt festtillfälle skall jag bara ösa på. Detta är en singelskugga med 2 typer av finish. Torr applikator för en lätt makeup. Lätt fuktad applikator för en intensiv finish. Färgen heter Spencer. 

Det var en presentation av ny och magisk lyxmakeup from heaven, som jag kommer använda hur mycket som helst, och jag har redan använt det ett tag. I paketet fanns det ÄNNU MER (!) premiumsmink, men det skall jag visa upp när jag börjar använda det. Tack Sara ännu en gång. So long darlings, ha en fin fredag!!

Hashtags chaneldiorlumenesmink
Angelica Hellgren

Författare Angelica Hellgren

Lämna en kommentar